Over Businessdome

Businessdome in Eersel

Businessdome weet dat flexibiliteit bij veel ondernemers hoog in het vaandel staat. Daarom bieden wij representatieve bedrijfsruimtes en uitgebreide dienstverlening aan tegen scherpe tarieven. Ontmoet uw klant of relatie in een professionele omgeving.  U kunt bij ons al een ingerichte kantoorruimte of flexplekken huren vanaf € 75,= per maand. Compleet ingericht met bureau, stoel, WIFI en uiteraard ruimte om uw administratie veilig bij ons achter te laten als u dat wilt. Daarnaast bieden wij oplossingen voor de opslag van uw goederen.

Naast deze functionele en ontspannende ruimtes hebben wij een centrale ruimte ingericht voor lunch- en netwerkbijeenkomsten. Iedereen is welkom aan onze ‘stamtafel’ of in één van de andere sfeervol ingerichte zitjes met inspirerende meubelen en accessoires. En wilt u tijdens of na uw werkzaamheden nog lekker sporten of ontspannen in de sauna? Maak dan gebruik van de fitnessstudio of sauna. Alleen opslagruimte huren? Ook dat is mogelijk bij Businessdome tegen gunstige tarieven!

 

Samen sterk in ondernemen

Wij zijn ervan overtuigd dat je door samen te werken sterker bent en er nieuwe innovatieve ideeën kunnen ontstaan. Maak gebruik van elkaars, kennis, kunde en professionele netwerk. Het nieuwe werken in een spraakmakende werkomgeving is nu mogelijk in één van de acht zaligheden.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in ons netwerkcafé en wie weet maakt u daar contact met uw volgende klant. De Businessdome is uitermate geschikt voor:  ZZP’ers, dienstverleners, startende ondernemers en freelancers.

Businessdome Eersel richt zich op ondernemers uit de regio De Kempen, Veldhoven, Eindhoven, Meerhoven en uiteraard België. Met name voor de regio Turnhout net over de grens is Businessdome Eersel de ideale uitvalsbasis voor uw kantoor of andere bedrijfsruimtes