Wij zijn erg toekomstgericht. We willen het beste voor onze huurders, maar ook voor het milieu en maatschappij. Daarom denkt Businessdome vooruit met het scheiden van afval, cameratoezicht en post en pakketten van de huurders.  

Het scheiden van afval 

Voor velen is het de normaalste gang van zaken om thuis het afval te scheiden. Dit is bij Businessdome ook een vanzelfsprekendheid. Onlangs hebben we de middelen om afval aan de bron te scheiden uitgebreid, waardoor we samen zorgen voor een betere scheiding van ons afval. Hiermee werpt één van de doelstellingen voor 2020 zijn vruchten al af: Businessdome staat immers voor een beter milieu! 

Cameratoezicht  

Naast de veiligheid van ons pand en de huurders, zijn er nog andere redenen voor het plaatsen van camera’s. Vanwege de Corona crisis zijn er natuurlijk nieuwe regels waaronder afstand van elkaar houden: de 1,5 meter regel. Mede om die reden zijn we bezig met het uitbreiden van het cameratoezichtsysteem bij Businessdome. Op deze manier kunnen we op afstand volgen of iedereen zich netjes aan de regels houdt. Dit gebeurt tot dusverre keurig. Wij gaan voor beter toezicht en meer veiligheid! 

Post & pakketten  

Velen van onze huurders laten de post en pakketten voor hun bedrijf bezorgen bij Businessdome. Dagelijks wordt de post gesorteerd en in de postbakjes van de huurders gelegd. Om het nog gemakkelijker en overzichtelijker te maken is er een nieuwe postkast. Uiteraard is de postkast handig gecodeerd. Dit helpt om het overzicht te bewaren en biedt de huurders direct toegang tot hun postzaken. Dit is erg naar tevredenheid van onze huurders. 

Samen sterk in ondernemen!