Sinds 1 juni 2021 maakt Karin van de Ven gebruik van een van de nieuwe ‘vaste werkplekken’ in Businessdome. Met haar bedrijf K-Slim is ze sinds 2020 een nieuwe weg in geslagen. Ze timmert echter al langer aan de weg als ondernemer. In 1994 startte ze met haar eigen schoonheidssalons in Bladel en Roermond, waar ze als schoonheidsspecialiste en later ook als huidtherapeute cliënten hielp. Ze heeft dit werk jaren met veel plezier gedaan. Echter “na al die jaren miste ik de passie, ik heb uitdaging nodig en dat vond ik niet meer in dat werk”, legt Karin uit. Zelf heeft ze door de jaren heen te maken gehad met veel schommeling in gewicht, ze verteld dat ze daarom op zoek ging naar andere opties. Ze probeerde een dieet met eiwit shakes en dit werkte, in combinatie met sporten, erg goed. Dit resulteerde in een zoektocht naar een nog betere samenstelling van het afslank product, waarbij je op een goede manier afvalt zonder huidoverschot. Samen met medisch bioloog Remco Verkaik ontwikkelde ze het product K-Slim.

Ervaringsdeskundige

Voor K-Slim probeerde Karin veel diëten, wat een jojo-effect als resultaat had. Ze is zich daardoor gaan verdiepen in de oorzaak van het jojo-en en heeft mede daardoor het product K-Slim ontwikkeld. Door gebruik te maken van dit product viel ze 40 kilo af en kon ze dit 15 jaar volhouden. Tot twee jaar geleden, door de overgang, begon haar lichaam te veranderen en kwam ze 10 kilo aan. “Ik begreep er niets van, ik at niet veel anders dan de voorgaande jaren.” Opnieuw dook Karin de boeken in en ze kwam erachter dat afvallen tijdens de overgang een andere aanpak nodig heeft. Dit paste ze toe, en het afvallen lukte weer en zelfs beter. Bij vrouwen vanaf 50 jaar is afvallen lastig. Karin heeft echter een goede manier gevonden en wil deze dames graag begeleiden naar een gezonder gewicht. Ze is ervaringsdeskundige en haar ervaringen gebruikt ze bij het helpen van haar cliënten. Daarnaast vertelt ze dat een onderliggende reden voor het afvallen, gezond oud worden is. Wanneer we ouder worden, wordt de bot kwaliteit minder, we krijgen brozere botten. Om te kunnen blijven doen wat ik graag doe, wil ik sporten om mijn spieren sterk te houden.” aldus Karin. Dit geeft haar extra motivatie om te sporten en met gezonde voeding bezig te zijn. Dit is ook iets wat ze haar cliënten graag mee geeft. Ze biedt haar cliënten een stukje coaching op het gebied van voeding en sporten in combinatie met haar product K-Slim.

Werken in Nederland

Karin woont net over de grens van België, maar heeft altijd in Nederland gewerkt. Ook met deze nieuwe stap was ze op zoek naar een goede werkplek net over de grens. Businessdome was al vaker naar voren gekomen tijdens haar zoektocht naar een ruimte, helaas was er de eerste keer geen plaats. Een tijdje is ze gevestigd geweest op Kerver 19A, maar na een tijd kon ze toch terecht bij Businessdome. Hier kon ze gebruik maken van een van de nieuwe vaste werkplekken. Samen met drie anderen deelt ze een kantoorruimte, waar een bureau met stoel voor haar klaar staat. Verder kan ze daar haar eigen spullen neer zetten die ze nodig heeft om haar werk uit te voeren. Ook de aanlevering van haar product kan makkelijk bij Businessdome, “René doet niet zo moeilijk, hij denkt mee als er spullen van mij ergens een plekje moeten krijgen. Dat is erg fijn” geeft Karin aan. Verder vertelt Karin dat ze graag gebruik maakt van de fitnessruimte in Businessdome. “Het is een fijne werkplek, er zijn veel mogelijkheden en je ontmoet er andere ondernemers!”

www.derma.nl
www.k-slim.nl
@afvalcoach_kslim
+31 (0)6 54384610