Je eigen vaste werkplek inclusief bureau met bijpassende stoel in een kantoor dat je deelt met 3 andere personen. Je kan je bureau inrichten met je eigen spullen en zo kun je dus je beeldscherm en toetsenbord en andere benodigdheden gebruiken en laten staan zoals jij dat wilt. Je krijgt een postvak voor je post, een toegangspas van de entree en een inlogcode voor het wifi netwerk zodat je direct aan de slag kan zodra je bij ons komt huren.

Businessdome ligt op 2 minuten rijden vanaf de A67, Je kan gratis parkeren voor de deur en je kan ook nog gebruik maken van de sportfaciliteiten van Topfitt! Ook kun je gebruik maken van onze spreekkamers. Wij zorgen ervoor dat je van alle gemakken bent voorzien en bieden een flexibele opzegtermijn van 1 maand. En dat voor slechts € 150,– excl BTW per maand.

Wil je starten als ondernemer of doorpakken dan is dit je kans om in een professionele omgeving je bedrijf verder vorm te geven. Maak vrijblijvend een afspraak om te zien of dit jouw volgende stap wordt. Bel René Voss 0653149137 of mail naar info@businessdome.nl