Het afgelopen jaar was voor Businessdome een geslaagd jaar. Het gaat erg goed met de invulling van de vaste kantoorruimtes en de diverse flexwerkplekken. Onlangs konden huurders hun mening geven in een tevredenheidsonderzoek. De aanknopingspunten die daaruit naar voren kwamen zijn direct goede voornemens voor 2020. Wat die zijn vertelt René je graag.

Capaciteit en groei

“Dit jaar zaten alle vaste kantoren en opslagruimtes van Businessdome helemaal vol. Er is zelfs een wachtrij ontstaan! We kennen relatief weinig verloop. Dit jaar namen we echter helaas wel afscheid van RUW van Michiel Hageman. Zijn bedrijf was echt te groot geworden voor Businessdome.
“Om in de toenemende vraag te kunnen voorzien – zowel van bestaande huurders als nieuwe geïnteresseerden – zijn we gaan kijken naar inwendige ‘inbreiding’. Om dezelfde reden ben ik ook op zoek naar een tweede locatie.
“Op het gebied van flexibele plekken en vergaderruimtes zien we dit jaar ook een positieve impuls. Er is meer vraag naar onze spreekruimtes en het businessplein, ook intern. Steeds vaker worden de diverse flexwerkplekken actief gebruikt.”

Tevredenheidsonderzoek huurders

“Uit de enquête die we eind dit jaar hielden onder de huurders kwamen enkele interessante aanknopingspunten naar voren. Zo zijn er wensen om eventueel buiten te kunnen lunchen en zou het handig zijn als er meer stroompunten komen bij de flexplekken. Daarmee gaan we aan de slag. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen wil ik in 2020 ook stappen gaan maken. We zijn al bezig rondom de aanleg van zonnepanelen op het dak. Ook willen we alle bestaande tl-verlichting vervangen door led en zijn we aan het kijken hoe we onze afvalstroom beter kunnen scheiden en verminderen.
In de koffie voorziening gaan we bekijken of het wenselijk is om een verse bonenmachine aan te schaffen. Daarnaast blijven we drie keer per jaar een activiteit organiseren wat aansluit bij de wensen van onze huurders. Voor 2020 wil ik de kwaliteit van Businessdome minimaal op hetzelfde niveau houden en zo mogelijk verder verbeteren. Ik denk dat het een kwaliteit is van ons dat we onze (potentiële) huurders persoonlijk benaderen en dat vragen en klachten snel opvolging krijgen.”

Een persoonlijke noot

“Naast mijn werk voor Businessdome ben ik business analist die bedrijven helpt hun bedrijfsprocessen te verbeteren. Ik vind het een leuke afwisseling met mijn werk bij Businessdome. Graag blijf ik die twee ook in 2020 combineren. Een ander voornemen dat ik heb is om meer te gaan sporten bij de faciliteiten van Topfit en of bij Pilates Premium Place. Beiden zijn gevestigd bij Businessdome.
Ik wil tot slot al mijn huurders bedanken voor hun vertrouwen in mij en Businessdome. En alle zakelijke relaties voor de prettige samenwerking in 2019. Samen gaan we er wederom een prachtig jaar van maken in 2020.”

– René Voss,
Eigenaar Businessdome