We ontvangen regelmatig de vraag wat nu de voordelen zijn van werken in een bedrijfsverzamelgebouw. Vanzelfsprekend zijn er enorm veel voordelen te behalen door deze manier van werken. In onze nieuwe blog leggen wij een aantal van deze voordelen graag aan jullie uit!

Zoals jullie wellicht weten luidt de slogan van Businessdome : ‘Samen sterk in ondernemen’. Een slogan die in ons Businessdome gebouw zeker tot zijn recht komt. Wij zien namelijk dat ondernemers sterker worden door samen te werken, maar ook doordat er middels samenwerking doorgaans nieuwe en innovatieve ideeën ontstaan.

Gebruikmaken van elkaars kennis, kunde en professionele netwerk is tevens een groot voordeel van werken in een bedrijfsverzamelgebouw. De aanwezigheid van andere bedrijven zorgt voor een kruisbestuiving tussen verschillende vakgebieden, met als gevolg dat je als kleine en/of zelfstandige ondernemer toch werkzaam bent in een collegiale omgeving. Dingen waar anderen voor hebben doorgeleerd aan die ander uitbesteden zodat jij je kan focussen op hetgeen waar jij goed in bent.

Ook is Businessdome gevestigd op een centrale locatie naast de snelweg en dus goed bereikbaar voor zowel de klanten als voor de bedrijven zelf. En gratis parkeren voor de deur. Flexibiliteit in het bedrijfsleven is een groot voordeel, zo ook bij Businessdome. Er hoeft bij ons namelijk niet perse een eigen ruimte gehuurd te worden (denk aan een volledig kantoor of loods), ook is er de optie om te kiezen voor een flexplek of je kan een vergaderruimte huren voor 1 dagdeel.

Afsluitend is er natuurlijk geen goed lopend bedrijf, zonder een goede sfeer onderling. Zo kan iedereen in een bedrijfsverzamelgebouw wat voor elkaar betekenen. Of het nu gaat om een gezellig gesprek, een georganiseerde lunch of een nieuwe opdracht. Tenslotte zijn er ook gemeenschappelijke voorzieningen aanwezig zoals de keuken, post(-pakket) aanname, koffiecorner, fitness, etc. waar iedereen gebruik van mag maken, maar waar ook menig gesprek ontstaat!

Ben jij ook op zoek naar zo’n dynamische werkomgeving? Waar elke dag anders is?
Raadpleeg dan naar de mogelijkheden.