Je bent ondernemer, maar hebt geen eigen ICT medewerker in huis?  Dan dien je direct kennis te maken met onze nieuwe huurder Dennis Aalbers! Zijn bedrijf VDN ICT bestaat inmiddels 15 jaar en ondersteunt ondernemers bij het maken van de juiste ICT keuzes plus de uitvoering daarvan. Een nieuwe club systeem- en netwerkbeheerders die wij maar al te graag welkom heten bij Businessdome! 

VDN ICT richt zich voornamelijk op de MKB ondernemer. Hierbij kun je ongeveer denken aan 5 tot 50 werkplekken. ‘’Wij richten onze dienstverlening per klant in op basis van een menukaart. Zelf kan men aangeven in welke diensten ze geïnteresseerd zijn. Vervolgens betaald men aan de hand van het pakket op maaeen vast bedrag per maand’’  aldus Dennis.  VDN ICT neemt vervolgens deze ICT diensten compleet over. Hierbij kun je onder andere denken aan webhosting, het implementeren van virusscanners en hardware- of netwerkoplossingen.  

Achter de schermen zijn er maar liefst 12 VDN ICT’ers werkzaam. Op een van de locaties in Uden en Eersel, of op locatie bij de klant. Een échte no-nonsense organisatie die op eerlijke wijze te werk gaat. ‘’Ook zit je bij ons niet vast aan lange contracten. Onze contracten zijn namelijk gewoon maandelijks opzegbaar! Dit omdat wij merken dat onze klanten het als prettig ervaren vooraf te weten wat men financieel kwijt zal zijn. Je krijgt bij ons gewoon altijd goed inzicht in alles.’’ vertelt Dennis.  

Dat duidelijke inzicht komt niet alleen terug in de maandelijkse contracten van VDN ICT, ook nieuwe investeringen (bijvoorbeeld de aanschafkosten van een nieuwe computer) worden transparant gecommuniceerd. Daarnaast werkt Dennis ook middels een APK paspoortcontrole. In overzichtelijke schema’s wordt de ICT status van de klant inzichtelijk gemaakt. Dit gebeurt ook voor mensen die nog geen klant zijn. ‘’In dit paspoort worden onder andere de diensten die wij aanbieden onder de loep genomen, maar ook factoren die wij zelf niet aanbieden bekijken we. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een webshop koppeling. Ook kunnen wij de klant weer in contact brengen met goede partijen op dat gebied.’’  aldus Dennis.  

Ook het aannemen van een adviserende rol is een jas die VDN ICT goed past. ‘’Met betrekking tot de AVG digitale veiligheid heb ik hier nog wel een leuk voorbeeld van. Onlangs werd er door een klant gevraagd om bij hen op locatie een veiligheidsscan uit te voeren. Onze collega Nick bezocht de klant op locatie. Zonder controlevragen te beantwoorden en de klant tevens nog nooit gezien te hebben, stond hij binnen 5 minuten in de serverruimte. In ons eindverslag stond deze gebeurtenis natuurlijk als ‘groot lek’ bovenaan..’’ vertelt Dennis.  

Wil je graag persoonlijk in contact komen met Dennis Aalbers?
0413-339229
d.aalbers@vdnict.nl 
www.vdnict.nl