Je eigen werkruimte hebben, dat is iets wat elke ondernemer graag wilHier kun je in alle rust en op ieder moment dat jou uitkomt werken. Samen met andere ondernemers sparren en werken is een groot voordeel van een bedrijfsverzamelgebouw. Bij Businessdome zijn een aantal (kantoor)ruimtes te huur en die benoemen we in deze blog.  

Kantoorruimte  

Werken in je eigen kantoorruimte, met meerdere werkplekken. Hier kun je alleen of met medewerkers terecht, maar ook klanten ontvangen is een mogelijkheid. Bovendien krijg je een eigen postbakje en bezorgpunt voor pakketten. Bestellingen komen dan meteen bij jouw kantoorlocatie terecht in plaats van bij je thuis.  

De voordelen zijn nog niet op, want het huren van deze kantoorruimte is inclusief fitness en sauna. Als dat nog niet genoeg is; Wifi met snel internet is ook inbegrepen in de huurprijs. 

Kantoorruimtes die beschikbaar zijn om te huren: 

– BG 7 kantoorruimte van 25 m² 

Magazijnruimte  

Een opslagruimte komt altijd van pas. Bij Businessdome hebben we hiervoor verschillende mogelijkheden beschikbaar. Zo kan je alle spullen op één punt opslaan, wat natuurlijk erg handig is. Bovendien geldt ook bij de magazijnruimte dat de fitness en sauna inclusief zijn.  

Magazijnruimtes die beschikbaar zijn om te huren

– Magazijn / loods 3b-1 van +/- 10 m²  inclusief legbordkasten 

Flexplekken 

Als je bij ons een flexplek huurt kom je terecht in een inspirerende werkomgeving. Ook bij de flexplekken zijn er erg veel voordelen. Evenals bij de kantoorruimtes is het huren van een flexplek inclusief fitness en sauna, Wifi met snel internet én je eigen postbakje en een bezorgpunt voor pakketten. Mocht je nog iets willen opbergen, krijg je een opbergkastje. Komt zaterdag werken beter voor jou uit dan maandag? Geen probleem. Met jouw eigen toegangspasje kun je 24/7 in Businessdome terecht. 

Vergaderruimte 

Een vergadering van 1-12 personen of een presentatie tot wel 35 à 40 personen. De vergaderruimtes van Businessdome zijn inzetbaar voor diverse mogelijkheden. Op 2 minuten rijden van de snelweg én met gratis parkeren voor de deur heeft Businessdome een toplocatie. Dit is een groot pluspunt voor jouw klanten/samenwerkingen die bijvoorbeeld vanuit Eindhoven komen. Bij deze vergaderruimtes zijn Wifi met snel internet, een whiteboard en een flipover inbegrepen.  

Kortom: veel opties zijn mogelijk bij de Businessdome. Interesse in het huren van een van deze ruimtes of wil je meer informatie? Neem dan contact op met René Voss.  

T: +31 (0)6 53149137 

E: info@businessdome.nl  

Bekijk de website voor tarieven en meer informatie: www.businessdome.nl/tarieven