Sinds enkele weken heeft de Businessdome een nieuwe huurder: kersverse ondernemer André Sinkeldam en zijn bedrijf Sinecon, een adviesbureau in de zorgfinanciering. Wat zo’n bedrijf zoal doet, en waarom de Businessdome voor André een ideale plek is, vertelt hij je graag. 

Advies in zorgfinanciering 

“Aangenaam! Mijn naam is André Sinkeldam. Na ruim 20 jaar ervaring bij een zorgverzekeringsmaatschappij heb ik nu gekozen voor een nieuwe uitdaging”, begint André. “Met Sinecon help ik zorgaanbieders en zorginstellingen, zoals revalidatiecentra en thuiszorg, om te gaan met de complexe regelgeving rondom wat wel en niet vergoed wordt door zorgfinanciers.” 

“Door mijn ervaring bij een zorgverzekeraar weet ik hoe het er aan die kant van de tafel uit ziet”, gaat hij verder. “Naast kennis heb ik natuurlijk ook allerlei contacten aan dit werk overgehouden. Dat praat ook makkelijker. Als zorgaanbieder wil je gewoon dat je een gezonde financiering hebt. Ik help daarbij door met de financiers om tafel te gaan zitten. Regelgeving is nooit zwart-wit, maar altijd grijs. Zorgaanbieders missen soms de kennis om hun interpretatie goed toe te lichten, waardoor ze financiering mislopen.” 

Ondernemen in crisistijd 

Voor veel mensen zou het een no-go zijn om een nieuw bedrijf te starten tijdens een mondiale crisis, maar André ziet liever de kansen. “Er is de afgelopen maanden veel niet-acute zorg uitgesteld”, legt André uit. “Daardoor loopt het hele zorgfinancieringssysteem nu in de war. Goed relatiebeheer nu leidt tot vertrouwen bij zorgfinanciers. Het is voor zorgverleners dus juist nu de tijd om daarin te investeren. Het goed opzetten van een adequate afwikkeling van de Covid-19 overgangsfinanciering leidt tot minder discussie met zorgfinanciers. Ook de Covid-19 overgangsfinanciering biedt kansen, bijvoorbeeld door het corona-declaratiegedrag mee te nemen voor het inkoopseizoen van 2022.” 

Ondernemen bij Businessdome   

“Ik heb Businessdome via Google gevonden”, antwoordt André op de vraag hoe hij Businessdome kent. “Het sprak me direct aan. Voor de fiscus was het voor mijn bedrijf een vereiste om een fysieke locatie te hebben. Ik woon zelf in België, dus ik zocht in eerste instantie rondom Eindhoven, maar Eersel is ideaal. Het is een mooie, centraal gelegen locatie.  

“Ik heb mijn contact met René als zeer prettig ervaren. Hij is behulpzaam en zeer toegankelijk. Ook denkt hij met je mee en zijn de prijzen redelijk voor een startende ondernemer zoals ik. Doordat ik hier samen zit met andere ondernemers heb ik toch het gevoel dat ik collega’s heb. Ik ben blij dat ik nu deel uitmaak van de Businessdome-club!”  

André Sinkeldam
Tel. 0031 6 411 27 683 / 00 32 494 465189
E-mail: andre.sinkeldam@sineconadviezen.onmicrosoft.com