Met een enorme passie voor (online) marketing, websites en grafisch ontwerp timmert Ilse Daniëls al sinds 2011 als zelfstandig onderneemster aan de weg met haar bedrijf Market-it. Inmiddels is haar onderneming ook een medewerkster en stagiair rijker!

Maar waarvoor kunnen we Market-it nu precies inschakelen? ‘’We zijn werkzaam voor het MKB in uiteenlopende branches. Zodra wij aan de slag gaan voor een klant, kruipen we als het ware in de rol van (tijdelijke) marketing manager en medewerker. We ondersteunen onze klanten op het gebied van marketing & design, en werken middels een persoonlijke en vakkundige werkwijze. Onze werkzaamheden variëren van het ontwikkelen van een nieuwe marketingstrategie tot het onderhouden van social media kanalen. Maar ook voor het maken van websites, ontwerpen van logo’s en andere grafische uitingen, het schrijven van teksten en het vergroten van de online vindbaarheid draaien wij onze creatieve hand niet om!’’

Wat is er nu uniek aan Market-it als bedrijf? Dit is het feit dat bij hen alles onder één dak verkrijgbaar is. Waar andere aanbieders in veel gevallen toespitsen op een specifieke factor binnen marketing en ontwerp, heeft Market-it haar deskundigheid weten te verbreden. Dit om zo het ultieme totaalpakket aan te kunnen bieden. De pijlers waar Market-it zich in specialiseert luiden als volgt:
– (online) marketing
– content marketing
– social media
– websites
– grafisch ontwerp
– logo & huisstijl

Ilse geeft aan dat het niet alleen maar gaat over het ontwikkelen van losse marketing en design onderdelen om op dit gebied succesvol te zijn als bedrijf. Een eenduidige communicatie en een krachtige strategie zijn hierbij noodzakelijke factoren. ‘’We blinken uit in het bouwen van positieve interacties tussen klant en onderneming. Want of een eerste ontmoeting met de klant nu ontstaat via je website, een huisstijl of door zoekmachine marketing, het zijn allemaal waardevolle contactmomenten met de doelgroep die zorgvuldig gerealiseerd dienen te worden!’’, aldus Ilse.

Ook Market-it heeft zich gevestigd in Businessdome. Mede door groei van het bedrijf was Ilse op zoek naar een geschikte werklocatie. Via social media is ze in contact gekomen met Businessdome en de eigenaar René Voss. Tot op heden is het team erg te spreken over het effect van de werkplek. ‘’Het is fijn om te werken in een omgeving met een diversiteit aan zelfstandig ondernemers. Iedereen kan wat voor elkaar betekenen, of dit nu gaat om een gezellig gesprek of een nieuwe opdracht.’’

Wil je graag persoonlijk in contact komen met Ilse Daniëls?
+31 (0)497 229 005
ilse@market-it.nl
www.market-it.nl