We hebben weer nieuw gezelschap mogen verwelkomen bij Businessdome! Leonie van der Wiel van Fit & Slank zal namelijk de komende tijd verschillende cursussen gaan geven in het gebouw.

Dus, ben jij op zoek naar een voedingscoach omdat je graag een gezonder eetpatroon wil hanteren? Of misschien heb je als gevolg van overgewicht last van fysieke gezondheidsproblemen en wil je graag beter in je vel zitten? Dankzij de doeltreffende methode van Fit & Slank heeft ze al menig mens weer happy gemaakt! Graag stelt ze zichzelf aan jullie voor..

‘’Hallo allemaal, mijn naam is Leonie van der Wiel. 44 jaar en ik woon met partner en kind in Veldhoven. Ik werk al jaren in de sportbranche, waar ik veel diverse groepslessen en fitnessbegeleiding verzorg. Vanuit mijn passie voor sport en beweging heb ik mij sinds 2012 ontwikkeld tot gediplomeerd voedingscoach en Personal Trainer. In mijn praktijk staan voeding en beweging centraal.

Mijn missie en visie: Mensen begeleiden naar een gezonde levensstijl door stapsgewijs een gedragsverandering teweeg te brengen. Dit door inzicht te geven in gezonde voeding en het belang van beweging. Deze gedragsverandering leidt tot een gezonder gewicht, een fit en vitaal gevoel.

Vanaf 2016 werk ik als franchisenemer met de methode van Fit & Slank. Met Fit & Slank ontwikkel je een gezond eetpatroon waarbij je zelf jouw keuzes maakt en leert jouw eigen verantwoordelijkheid te nemen. Wij geven geen weekmenu’s, maar “de Regel van 3” en “de 7 Afspraken”. Het is fantastisch om te zien hoe mensen elke week meer vertrouwen in zichzelf krijgen en leren te genieten van eenvoudig en vitaal eten.

Fit & Slank verzorg ik op een aantal locaties in de Kempen, en sinds oktober 2018 heb ik in Eersel een mooie nieuwe locatie bij Businessdome, waar ik op dinsdagavond de cursussen verzorg.’’

Wil je meer informatie over haar werkzaamheden of heb je interesse in het bijwonen van een van de cursussen? Neem dan contact op via 06-53988215 of leonie.van.der.wiel@fitenslank.nl

Via Facebook is Leonie te vinden op www.facebook.com/FitenSlankmetLeonie/
Check ook eens www.fitenslank.nl