Zodra ontwerper en meubelmaker Michiel Hageman karakteristiek hout in handen krijgt, weet hij deze materialen direct te transformeren naar een geheel eigen stijl. De ambachtsman maakt voor zijn bedrijf RUW meubelen interieur (op maat) van geleefd hout en ruwe materialen. En de naam ‘RUW’ zegt natuurlijk al voldoende, er worden meubelstukken ontworpen met een stoer uiterlijk. RUW adviseert, ontwerpt en creëert samen met de klant het perfecte interieur. Michiel: ‘’Wat mij uniek maakt als ambachtsman is dat ik een creatieve vakman ben. Ik ben zowel de ontwerper als de meubelmaker’’.

Naast de standaard RUW collectie maakt Michiel alles naar wens op maat. Unieke meubelstukken met ieder een krachtig en eigen karakter, voor in huis of op de zaak. Naast opdrachten voor particulieren, houdt Michiel zich ook bezig met diverse andere uitdagende projecten. Zo heeft hij recentelijk een kantoor mogen voorzien van robuuste RUW bureaus en is hij momenteel bezig met de inrichting van een café. Maar ook timmert Michiel internationaal aan de weg! RUW meubelen begint zich te ontplooien tot een heus merk, en is zelfs gewild in Spanje en Amerika.

Zowel de RUW werkplaats als showroom zijn te vinden in Businessdome Eersel. De showroom van RUW wordt hier multifunctioneel ingezet. De gemeenschappelijke ruimte fungeert als showroom voor Michiel, maar dient tevens als plek om met medeondernemers van de Businessdome samen te komen. Michiel:‘’In mijn ogen kan de Businessdome iedere ondernemer iets positiefs brengen. In mijn geval is dit (onder andere) mijn showroom in de gemeenschappelijke ruimte, wat zorgt voor veel bekijkers en meer naamsbekendheid’’.

De meerwaarde die Michiel ziet in de Businessdome zijn voornamelijk de vele contacten die ontstaan door de opzet van het gebouw. Of dit nu een gezellig of zakelijk praatje is, je bent altijd in contact met medeondernemers. Tevens heeft Michiel ook al een aantal medehuurders in het gebouw kunnen voorzien van een prachtig RUW meubelstuk!

Maar waar kunnen we deze prachtige RUW meubelstukken nu vinden voor verkoop?
Michiel verkoopt de RUW meubelen op zijn eigen webshop, maar je kunt de meubelstukken ook vinden bij het hemelswonenhuis en sterk 87.

Wil je graag persoonlijk in contact komen met Michiel Hageman?
06-46752660
info@ruw-meubelen.nl
www.ruw-meubelen.nl