Kom jij als ondernemer soms ook wel eens handen te kort en kun je wel wat extra hulp gebruiken wanneer het gaat om planning, communicatie of administratie? Dan ben jij misschien wel op zoek naar een virtueel assistente! Vandaag de dag is het namelijk mogelijk een virtueel assistente in te zetten voor je bedrijf!

Dit bijzondere beroep beoefent Nicole Boonman. Nicole volgde de academie voor Virtueel Assistent, waar ze vooral leerde over het ondernemerschap. Voordat Nicole zelfstandig ondernemer werd, merkte zij namelijk dat management assistentie lang niet altijd meer ter plaatsen nodig was.

Middels haar bedrijf Secretary QLT ondersteunt zij online, dus op afstand, ondernemers en directies met uiteenlopende branches op het gebied van administratie, organisatie en secretariaat. QLT staat voor ‘quality’ en omschrijft ze als haar speerpunt. Met al 20 jaar ervaring op de teller in ondersteunende management- en directie functies helpt Secretary QLT ondernemers in het MKB te organiseren, structureren, plannen en prioriteiten te stellen. Maar ook voor internationaal opererende ondernemers is Secretary QLT actief. Deze zakelijke contacten worden in dit geval onderhouden in het Engels, Duits of Spaans.

Na de start van haar bedrijf is Nicole via een netwerkwerkbijeenkomst bij Businessdome Eersel terecht gekomen. 5 dagen per week is zij te vinden aan de ontvangstbalie, waar ze klanten met een afspraak vriendelijk in ontvangst neemt. Maar waar ze ook naast haar werk af en toe kleine werkzaamheden uitvoert voor de Businessdome.

Tot nu toe heeft Secretary QLT nog geen directe samenwerkingen met medeondernemers in de Businessdome, maar hier zal binnenkort snel verandering in komen. Nicole: “Ik ben heel blij met de contacten die ontstaan dankzij werken vanuit de Business Dome. Het is fijn om, wanneer dit nodig is, iets voor elkaar te kunnen betekenen”.

Wil je graag persoonlijk in contact komen met Nicole Boonman?
06 – 16 01 98 94
www.secretary-qlt.nl
nicole@secretary-qlt.nl