Inmiddels bestaat Businessdome ruim 3 jaar. Met René Voss als kapitein aan het roer ontwikkelt Businessdome iedere dag! Nog altijd heeft het bedrijfsverzamelgebouw dezelfde visie, namelijk ‘Samen sterk in ondernemen’. Dit streven is in de loop van de tijd meer en meer tot uiting gekomen. René vertelt jullie daarom graag wat Businessdome anno 2018 symboliseert!

‘’Businessdome Eersel is een bedrijfsverzamelgebouw waar je je als ondernemer snel thuis voelt en waar ontmoeten centraal staat. Gelegen op een goede locatie nabij de snelweg en met parkeermogelijkheid voor de deur! Of je nu werkzaam bent vanuit een eigen kantoorruimte, flexplek of vergaderruimte, het is de thuisbasis voor zelfstandige professionals. Ook vinden hier regelmatig netwerkbijeenkomsten plaats en wordt de gemeenschappelijke ruimte (ook wel het Businessplein genoemd) veelvuldig ingezet voor evenementen en presentaties.’’ aldus René.

In de loop der jaren heeft René zich hard gemaakt voor het creëren van de ultieme werklocatie voor zelfstandige professionals. Denk hierbij aan maatregelingen omtrent het organiseren van gezamenlijke events en goede basis functionaliteiten zoals stabiel internet. Maar natuurlijk is de omgeving niet alleen ingericht om met werk gerelateerde zaken bezig te zijn. Is het werk gedaan of is er behoefte aan een kleine pauze? Dan ben je al huurder vrij om actief aan de slag te gaan in de fitnesszaal of te ontspannen in de sauna. Naast deze aspecten zijn er in de Businessdome ook diverse zithoeken gecreëerd om jezelf even te begeven in een andere setting. Het grootste deel van deze sfeervolle zitjes zijn ingericht met prachtige meubels van RUW, maar ook wordt er kunst tentoongesteld van Wydia Neder Helman en Frits Theuws.

Naast deze factoren (die de Businessdome maken tot een meer dan geschikte werkruimte), is er ook nog een ander belangrijk voordeel zichtbaar geworden. René verteld: ‘’De kruisbestuiving en versterking die ontstaat tussen de ondernemers in Businessdome vind ik als eigenaar prachtig om te zien! Zo hebben twee bedrijven elkaar in de arm genomen voor de ontwikkeling van een nieuw product, is er een heus sportcentrum ontstaan (bestaande uit Topfitt en Pilates Premium Place, maar ook het marketing & design bureau Market-it voorziet menig huurder van de nodige adviezen en ontwerpen. Dankzij dit alles is de gedachte die ik voorheen had bij de Businessdome meer dan werkelijkheid geworden!’’

        

Interesse in Businessdome? Neem dan contact op met René Voss.

+31 (0)6 53149137
info@businessdome.nl
www.businessdome.nl