Kun je bij jullie flexibel opzeggen? 
Ja, wij hanteren meestal een opzegtermijn van slechts 1 hele kalendermaand. Bevalt het niet of wil je iets anders gaan doen dan kun je bij ons zonder ophef je overeenkomst beëindigen. 

Hoe zit het met parkeren bij Businessdome? 
Bij ons kun je voor de deur of vlak in de buurt gratis parkeren. 

Wat zijn de openingstijden bij Businessdome? 
Als je bij ons huurt krijg je een pas waarmee je 24/7 terecht kan om je ding te doen. 

Komen er nog extra servicekosten bij als ik bij jullie een ruimte huur? 
Je betaald bij ons 1 huurprijs voor je ruimte of flexplek inclusief servicekosten.  Het is optioneel om de schoonmaak van je ruimte aan ons uit te besteden maar dat kun je ook zelf doen. Verder betaal je alleen voor je gebruikte consumpties. 

Kan ik gebruik maken van de sport en saunaruimte en wat kost dat? 
Voor huurders van Businessdome is het gebruik van de sport- en sauna ruimte inclusief. Wil je een trainingsprogramma volgen dan kun je dat zelf met de sportinstructeur regelen. Dat is niet inclusief maar wel raadzaam.

Kan ik bij Businessdome ook een vergaderruimte huren voor een dag? 
Je kan bij ons zelfs voor een dagdeel een spreekruimte huren. De spreekruimte zonder airco tot 6 personen vanaf € 25,– per dagdeel en de ruimte met airco (tot 12 personen) vanaf € 30,– per dagdeel. 

Is het ook mogelijk om een ruimte te huren voor een bijeenkomst met een grote groep? 
Ja, je kan bij ons het businessplein huren in de avonduren. Je kan er met een groep tot wel 40 personen terecht. Ideaal voor een presentatie of workshop. 

Kan ik mijn post ook laten bezorgen op jullie adres ? 
Ja op ons adres wordt de post voor de huurders gesorteerd in postbakjes. Daar kun je zelf je post uit jouw postvakje ophalen als het jouw uitkomt. 

Kan ik ook postpakketten laten bezorgen die voor mij bestemd zijn? 
Ja bezorgen tijdens kantoor uren is ideaal bij Businessdome, je pakketje wordt in ontvangst genomen en jij haalt het op wanneer het jouw uitkomt. Met je toegangspas kun je 24/7 terecht. 

Moet je bedrijf actief zijn in een bepaalde branche? 
Nee hoor, bij ons zijn bedrijven uit allerlei branches welkom en ondanks de diversheid aan bedrijven vinden er toch verassende kruisbestuivingen plaats tussen de verschillende bedrijven. Soms ontstaan samenwerkingen waar je ze niet verwacht. Er is in elk geval een open en collegiale sfeer. Dit moedigen we ook aan door een paar keer per jaar een bijeenkomst te organiseren waarbij we elkaar beter kunnen leren kennen. Uiteindelijk moet werken ook gezellig zijn vinden wij.