De economie draait weer op volle toeren en dat merken we. Elke dag staan er weer meer files op de snelwegen en met name rondom drukke steden. Vanuit de Kempen in de spits naar Eindhoven centrum kost je vandaag de dag al snel een half uur tot drie kwartier met de auto. Vervolgens kun je nog op zoek naar een veel te dure parkeerplaats voor je bolide..

Natuurlijk, er is van alles te beleven in de stad met leuke terrasjes en gezellige winkelstraten , maar staat al dat leuks in verhouding met de extra tijd die het kost om er te komen? En maak je er wel de hele dag gebruik van als je in de stad gaat werken? Uiteindelijk moet er namelijk ook nog werk gedaan worden.

Dit is ook een reden geweest voor diverse ondernemers om zichzelf te vestigen bij Businessdome in Eersel. Zij kozen voor een werkplek nét buiten de stad maar wel dichtbij. Op 2 minuten van de snelweg zijn ze, buiten de spitstijden om, zo in het centrum van Eindhoven. Of als ze verder weg zijn ze via de A67, De A2 , A58 of A50 zo elders in het land.

René Pulles; “Vaak ben ik vroeg op kantoor in Eersel en rijd pas na de spits naar mijn bestemming elders in het land. In Eersel heb ik mijn eigen kantoor om gasten te kunnen ontvangen. Ook voor hen is de ligging gunstig en met de gratis parkeerplaatsen voor de deur helemaal ideaal. Daarnaast zijn er in Eersel een hoop gezellige terrasjes waar een borrel kan worden gedronken op een succesvolle businessdeal“.

Ook Ilse Daniëls heeft gekozen voor een werkplek bij Businessdome. “Je staat in direct contact met de andere ondernemers van het bedrijvenverzamelgebouw en daardoor ontstaan er makkelijk nieuwe verbindingen en/of samenwerkingen tussen bedrijven. 2 jaar geleden was ik op zoek naar een geschikt kantoor voor mijn bedrijf en zodra ik aanklopte bij René Voss, de eigenaar van Businessdome, stond hij open voor een constructie die het voor mij mogelijk maakte om de ruimte mee te laten groeien met mijn bedrijf. Helemaal super! ”

René Voss van Businessdome: “Vanmorgen nog een kersverse onderneemster op bezoek gehad die op zoek was naar een ideale omgeving voor haar nieuwe bedrijf. Ze zocht een ruimte die voldoende privacy gaf voor haar 1 op 1 gespreken. Die ze tevens op flexibele wijze kan inhuren in een professionele zakelijke omgeving. Na een leuk gesprek en het tonen van de opties was ze razend enthousiast en zien we elkaar binnenkort terug. Als eigenaar vind ik het super om mee te kunnen denken in oplossingen voor startende ondernemers.”

Het werken in de Kempen wordt op deze manier een stuk aangenamer vanuit Businessdome in Eersel. Dichtbij, zakelijk maar toch informeel, flexibel, praktisch en met tal van diensten en extra’s. Kortom: De thuisbasis voor professionals.

Nieuwsgierig of Businessdome voor jouw de ideale werkomgeving kan zijn? Neem dan contact op via info@businessdome.nl voor de mogelijkheden!