Willem van der Aa, getrouwd en vader van 3 prachtige kinderen. Het klinkt misschien wat gek, maar ‘dankzij’ een blessure kwam Willem ooit per toeval terecht bij een sportmasseur, waarna zijn interesse werd gewekt voor sportmassage en het menselijk lichaam. Hij begon vrijwel direct aan zijn sportmassage studie en heeft vervolgens ook de internationale Hogeschool voor Fysiotherapie afgerond. Echter toen Willem destijds met zijn studie begon geraakte zijn leven in een stroomversnelling. ‘’In de 3e week van mijn tweede jaar van mijn studie werd ik onverwacht vader van ons eerste kindje. Dit zorgde voor een positieve stroomversnelling in mijn leven. Het maakte me daadkrachtiger en ik wist wat ik daadwerkelijk wilde gaan doen in het leven’’.

Na een aantal jaren ervaring heeft ook Willem sinds enige tijd besloten het roer om te gooien. Ondernemen zit hem in het bloed, want ook zijn vader was een gedreven zelfstandig ondernemer. Fysio Willem vestigde zijn praktijk in Businessdome te Eersel. Door de interesse die Willem heeft voor kleine ondernemers, was de keuze om een praktijk in Businessdome te vestigen vrijwel snel gemaakt. ‘’Via een oude bekende (Lucien van Topfitt), ben ik in aanraking gekomen met Businessdome. Ik vond het direct een gaaf concept en zag deze locatie als ideale opstartplek”.

Maar waarin onderscheidt Fysio Willem zich nu als praktijk? ‘’Allereerst natuurlijk het persoonlijk contact. Ik ga te werk op een laagdrempelige wijze. Wat ik hierbij vooral belangrijk vindt is dat je tijdens een behandeling ‘naast elkaar staat’. Je kijkt samen welke behandelingen er mogelijk zijn en overlegt om tot de ultieme oplossing te komen. Daarnaast is de praktijk flexibel qua bezoektijden. Er is de mogelijkheid om zowel in de ochtend, overdag als in de avond een afspraak in te plannen. Maar ook wanneer je en keer last minute langs wilt komen is dit geen probleem, dan maak ik vaak wat extra tijd vrij. Je wordt als patiënt bij mij altijd binnen een aantal werkdagen geholpen’’.

Willem specialiseert zich in meerdere disciplines. Hierbij kun je onder andere denken aan; fysiotherapie, revalidatie, dry needling, oefentherapie, medical taping en hooikoorts. Daarbij verteld hij dat dry needling wel een heel bijzondere behandeling is. Dit werkt namelijk zeer effectief bij spierklachten. Willem verteld dat het altijd weer bijzonder is om te zien hoe snel je resultaat boekt met deze behandeling.

Dankzij de nuchtere blik van Willem gaat hij altijd zeer objectief te werk. Hij geeft dan ook zelf aan dat een goede therapeut weet tot waar zijn of haar vakgebied loopt. Willem stuurt een patiënt dus nooit zomaar de deur uit, maar kijkt altijd mee verder naar andere oplossingen. Hij haalt dan ook aan: ‘’Iedereen heeft eigen specialismen, maar het is ook belangrijk je zwaktes te kennen’’.

Fysio Willem is 24/7 bereikbaar dankzij actief gebruik van Whatsapp. Willem merkt dat dit een snelle en gemakkelijke vorm is om afspraken in te plannen. Voor de ‘niet Whatsapper’ onder ons is er natuurlijk ook de mogelijkheid om een telefoontje te plegen. Kijkend naar de nabije toekomstplannen van Willem ligt er nog veel nieuws in het vooruitzicht. Naast dat hij zich vanzelfsprekend continu wil laten bijscholen in zijn vakgebied, koestert hij de droom om in
de toekomst een eigen gezondheidscentrum te openen. ‘’Ik wil namelijk mensen graag verder kunnen helpen op verschillende disciplines door allerlei specialismen onder één dak aan te bieden’’.

Wil je graag persoonlijk in contact komen met Willem? (Of stuur een Whatsapp berichtje) 
Tel nummer: +31(0)6 20 15 16 94
Emai: info@fysiowillem.nl
Website: www.fysiowillem.nl